Uniek en Handgemaakt op de markt

Alle MOPPIES en spaarpotjes zijn tentoongesteld op de markt in Bemmel. Het weer was goed en het publiek voldoende aanwezig.

Helaas nog geen sponsors gevonden voor Alpe d'HuZes, maar dat is nu nog niet zo erg. De tocht is pas juni 2017, dus we hebben nog even tijd.

Een aantal spaarpotjes hebben een nieuwe eigenaar gekregen. Zo ging spaarkoe Miss Holland terug naar de boerderij naar een pasgeboren jongetje. De rode auto ging naar een enthousiaste jongen van 5 jaar.

Het was een leuke middag en veel complimenten gekregen en kaartjes uitgedeeld.

Lees meer »

Olifant en varken voor Alpe d'HuZes

Om geld in te zamelen voor Alpe d'HuZes ga ik olifanten en varkens schilderen met het logo van Alpe d'HuZes. Deze zijn echt uniek en handgemaakt!  Let op FB en de site. Er komt snel meer nieuws en een voorbeeld.

Lees meer »

Varkentje andersom

Soms laat je je dochter spaarpotjes kopen en ziet ze een exemplaar dat niet voor de hand ligt. Maar zie het resultaat. Het is anders maar zeker niet minder mooi. Als jullie dit spaarpotje ook leuk vinden, maak ik er nog meer 

Lees meer »

Kadootje voor de juf

Deze zilveren olifant is gemaakt op verzoek om de juf van groep 8 te bedanken voor een leuk en leerzaam jaar. Het logo van Alpe d'Huzes is gekozen omdat de juf spaart om de Alpe d'HuZes nog een keer te fietsen voor het goede doel. De bedenker Freek was tevreden met het resultaat, nu maar hopen dat de juf het kadootje ook leuk vindt!

Lees meer »

Nieuwe spaarpotjes

Kijk snel in de webshop. Er zijn weer unieke spaarpotjes toegevoegd.

Beslis snel want er is er maar één van elk item

Lees meer »

Eindelijk is het gelukt.

Het duurde even maar nu is het dan echt zover. De website met webshop is nu door iedereen te bekijken.

Ga er rustig voor zitten en kijk of je iets leuks kunt vinden. Na het weekend komen nog meer spaarpotjes in de shop.

 

Mocht je een spaarpotje zien maar net niet in de kleur die je zou willen? Ga naar contact en stuur een berichtje. Wellicht kan ik iets voor je doen

 

 

Lees meer »

Website Online

De website is online!

Vanaf vandaag is het mogelijk om mijn Uniek en Handgemaakte MOPPIES en spaarpotjes via de website te bestellen

Lees meer »